Ανακοινώσεις

Wi Fi
Ελεύθερο Διαδύκτιο στο Camping Aigeas
Προσφορές
'Εκπτωση -10% πάνω από 10 ημέρες διαμονή και -15% πάνω από 20 ημέρες -10% έκπτωση σε μικρά γκρούπ από δέκα άτομα και πάνω από την πρώτη ημέρα διαμονής από τις 20/5 έως τις 10/7.
Καιρός


Τοποθεσία
    Το Camping Aigeas βρίσκεται στην βοριοδυτική είσοδο της Χαλκιδικής στην Νέα Καλλικράτεια,στον δήμο νέας Προποντίδας.
    Πέρνοντας τον παραλιακό δρόμο από Νέα Καλλικράτεια προς Νέα Ηράκλεια θα συναντήσεται το Camping στο 1ο χλμ..

Νέα Καλλικράτεια 

   Σε απόσταση 35 χιλιομέτρων από την πόλη της Θεσσαλονίκης στην χερσόνησο της Χαλκιδικής βρίσκεται ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα της Χαλκιδικής, η Ν.Καλλικράτεια.

   Η κωμόπολη της Ν.Καλλικράτειας  ιδρύθηκε το 1922 από τους Έλληνες πρόσφυγες που έφτασαν εδώ προερχόμενοι από την Καλλικράτεια της Ανατολικής Θράκης.


   Σύμφωνα με την αρχαιολογία η περιοχή κατοικούνταν από την Νεολιθική εποχή και υπάρχουν λείψανα προϊστορικού οικισμού.


   Στην περιοχή βρέθηκαν πολύ σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα όπως ο η περίφημη Κόρη της Καλλικράτειας που κρατά ένα περιστέρι στο χέρι, η επιτύμβια ανάγλυφη στήλη με αέτωμα που είναι έργο του 440 π.Χ. και κοσμεί το Αρχαιολογικό Μουσείο της Θεσσαλονίκης.


   Στην νεώτερη ιστορία εδώ βρισκόταν το μετόχι Στόμιον της μονής Ξενοφώντος καθώς και μετόχια άλλων μονών του Αγίου Όρους. Διαθέτοντας άρτια τουριστική υποδομή σε συνδυασμό πανέμορφα φυσικά τοπία που περιλαμβάνουν πεντακάθαρες παραλίες, χρυσές αμμουδιές, και καταπράσινα δέντρα, η N.Καλλικράτεια έχει όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς.


   Και για τους εραστές της καλής ζωής και διασκέδασης η N.Καλλικράτεια διαθέτει εμπορικά κέντρα και καταστήματα για οτιδήποτε χρειαστούν καθώς επίσης και έντονη νυκτερινή ζωή. Πάρκα αναψυχής, καφέ μπαρ, εστιατόρια και παραδοσιακές ταβέρνες συμπληρώνουν όλο το φάσμα της διασκέδασης. 


Θα μας βρείτε:

Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής Τηλ.: 23990 23871

Χειμερινή περίοδος
Τηλ.: 6974 069919 Fax.: 23990 22420

Email:info@aigeas-camp.gr
Βρείτε μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter
Mailing list
Αφήστε εδώ το mail σας για να μείνετε ενήμεροι.
|

active³ 4.9 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης